Panzani Spaghetti Gluten Free 400g 400g
Bezlepkové špagety vyrobené z rýžové a kukuřičné mouky, ideální pro všechny, kteří si chtějí vychutnat tradiční italskou kuchyni bez lepku.
Panzani Spaghetti Gluten Free 400g
Panzani Spaghetti Gluten Free 400 g – bezlepkové špagety vyrobené z hnědé a bílé rýžové mouky a kukuřičné mouky, ideální pro přípravu tradičních italských pokrmů, jako jsou boloňské špagety nebo carbonara, vhodné pro celiaky.
Složení
Hnědá rýžová mouka 37,5%, žlutá kukuřičná mouka 35%, bílá kukuřičná mouka 15 %, bílá rýžová mouka 12 %, emulgátor (E471), pitná voda.
Výživové údaje
Výživové údaje na 100g | |
Energie | 1498kJ/353kcal |
Tuky | 1,3g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 0,3g |
Sacharidy | 73g |
Z toho cukry | 3,2g |
Vláknina | 2,7g |
Bílkoviny | 11g |
Sůl | 0,01g |
Skladování
Skladujte v suchu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
To, že láska prochází žaludkem, všichni víme. Ale že o italské kuchyni to platí dvojnásob, to už ví málokdo.
Každé srdce potěší a bříško zasytí těstoviny Panzani vyrobené podle tradičních italských receptur. Vyzkoušejte jejich širokou nabídku omáček a vychutnejte si je se špagety, fusilli nebo penne. Díky Panzani se obyčejné těstoviny stávají kulinářským zážitkem.