DOPRAVA ZDARMA PRO VŠECHNY NÁKUPY OD 1500 Kč

KOLDOKOL - Čarovná zahrada sirup bio 500ml 500 ml

Neohodnoceno
Značka: KOLDOKOL

Taky jste jako děti často chodili do čarovné zahrady plné malin, ostružin a černého rybízu? Nechte se znovu okouzlit vůní a chutí zahradních plodů se švestkovými povidly, třtinovým cukrem a svěží citrónovou šťávou.

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do:
27.11.2024
159 Kč 149 Kč 74,50 Kč / 1 ks
KOLDOKOL - Čarovná zahrada sirup bio 500ml 500 ml
Neohodnoceno
Značka: KOLDOKOL
745 1 sirup zahrada 0 5l
159 Kč

Domácí sirup z malin, ostružin a rybízu vás očaruje omamnou chutí a vůní zahradního ovoce. Objevte čarovnou kombinaci, které nelze odolat! Sirup stačí smíchat s vodou, zavřít oči a přenést se do časů prázdnin a horkého léta...třeba i v zimě. 

Černý rybíz podporuje vylučování vody z organismu, pomáhá zachovat normální stav svalů a kloubů, napomáhá při kontrole tělesné hmotnosti i hubnutí, osvěžuje organismus a působí proti stresu a námaze, i jako antioxidant.

  • 100% bio kvalita
  • ručně a s láskou vyrobený bez barviv a konzervantů
  • přírodní, nefiltrovaný a pasterovaný

Jak si sirup vychutnat?

Začněte známou klasikou s vodou nebo sodou v ideálním poměru 1:10. Dokonalý je v domácí limonádě nebo čaji. Překvapí vás na dezertu, palačinkách nebo s ovesnou kaší.

Skladování: Pokud lahev hned nespotřebujete, po otevření sirup uložte do lednice při teplotě 4–8 °C a spotřebujte do 4 týdnů. Sirupu nesvědčí přímé sluneční záření a extrémní teploty. Sedlina není na závadu, naopak je důkazem použití celých plodů ovoce a nefiltrované 100% šťávy. 

Složení: třtinový cukr bio, voda, maliny pyré bio, šťáva bio ostružiny, povidla švestková bio, šťáva z černého rybízu bio, citrónová šťáva bio.

Nutriční hodnoty ve 100 g produktu: Energetická hodnota: 857,4 kJ (204,8 kcal); Tuky: < 0 g z toho nasycené mastné kyseliny: Sacharidy: 53 g z toho cukry 51,7 g; Bílkoviny: < 0,2 g; Sůl: < 0 g

Výrobce: KOLDOKOL Libor Baránek, Krhov 108, 687 71 Bojkovice

Doplňkové parametry

Kategorie: Nápojové sirupy
Vlastnosti: Bio