Amylon Puding jahodový 37g 37g
Prášek pro přípravu pudingového krému.
Složení: Pšeničný škrob, sušený koncentrát z červené řepy, aroma, barvivo: riboflavin.
Informace pro alergiky: Výrobek může obsahovat stopy mléka a vajec.
Balení: Hmotnost: 37g | Trvanlivost: 24 měsíců |
Návod k přípravě
1. Z odměřeného 1/2 l mléka odlijeme asi 350 ml do varné nádoby.
2. Přidáme 2 lžíce cukru (cca 40 g) a zahříváme k varu.
3. Do zbytku mléka vsypeme obsah sáčku.
4. Dobře rozmíchanou směs nalijeme do vroucího mléka a za stálého míchání vaříme asi 2 minuty.
5. Nalijeme do misek a necháme vychladnout.
TIP AMYLONKY: puding lze uvařit s různými druhy mléka. Hotový puding je určen k rychlé spotřebě.