Ajala Čokoláda Víno 60% cacao 45 g
Originální čokoláda s 60% kakaa vyrobená z kakaových bobů macerovaných ve víně.
Nádherná vůně višní s lehkým nádechem alkoholu. Čokoláda tvořená z haitských bobů společně s naturálním vínem odrůdy Hron.
- Alergeny: bez alergenů a může obsahovat skořápkové plody
- Složení: bio kakaové boby, bio sušená třtinová šťáva, bio kakaové máslo, víno natural Domin&Kušický Dominus bio
- Upozornění pro spotřebitele: Může obsahovat stopy sušených skořápkových plodů.
- Skladování: Uchovávejte v pokojové teplotě.
Nutriční hodnoty na 100g: |
|
Energetická hodnota (kJ/kcal) |
2310/552 |
Bílkoviny (g) |
7,88 |
Tuky (g) |
36,4 |
Z toho nasycené mastné k. (g) |
22,68 |
Sacharidy (g) |
47,39 |
Z toho cukry (g) |
30,99 |
Vláknina (g) |
- |
Sůl (g) |
0,081 |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Čokolády |
---|---|
Vlastnosti: | Bio |
Čokolády Ajala se vyznačují vysokou kvalitou a skvělou chutí.
Celé dobrodružství brněnských zakladatelů začalo ochutnáním poctivé čokolády z Guatemaly. Ochutnávka této mayské čokolády pro ně byla neskutečným zážitkem – absolutní nadšení se střídalo s překvapením z neobvyklé chuti. Bez velké nadsázky můžeme říct, že prozřeli, protože čokoláda chutnala zcela jinak než ty, které si doposud kupovali. Začali se tedy o čokoládu více zajímat a zjistili, že v Evropě není snadné získat pravou a poctivou čokoládu. Nebo že Československo bylo za první repuliky třetím největším zpracovatelem kakaových bobů na světě. To vše je inspirovalo k založení manufaktury AJALA CHOCOLATE.
Ajala znamená v mayském jazyce probuzení a přesně takové pocity by vám tato malá manufaktura ráda předala. Aby vás už první kousek překvapil a probudil zvědavost i touhu po dalším poznávání.