Ajala Čokoláda Mandle Bio 70% cacao 45 g
Tmavá 70% čokoláda v BIO kvalitě, vytvořená pouze z výběrových bobů té nejlepší kvality.
Vyzkoušej tuto nezapomenutelnou chuť čokolády. Využity byly pouze kvalitní suroviny. Čokoláda je slazena za pomocí sušené třtinové šťávy, díky pražení kakaových bobů dochází k udržení fantastické chuti a k ponechání prospěšných látek.
- Alergeny: produkt obsahuje skořápkové plody
- Složení: Bio kakaové boby, bio sušená třtinová šťáva, bio mandle 18 %. Obsah kakaového podílu: 70 %.
- Upozornění pro spotřebitele: Může obsahovat sušené skořápkové plody.
- Skladování: Uchovávejte v pokojové teplotě.
Nutriční hodnoty na 100g: |
|
Energetická hodnota (kJ/kcal) |
1166,1/277,7 |
Bílkoviny (g) |
4,5 |
Tuky (g) |
19,55 |
Z toho nasycené mastné k. (g) |
11,62 |
Sacharidy (g) |
20,7 |
Z toho cukry (g) |
15,1 |
Vláknina (g) |
- |
Sůl (g) |
0,0356 |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Čokolády |
---|---|
Vlastnosti: | Bio |
Čokolády Ajala se vyznačují vysokou kvalitou a skvělou chutí.
Celé dobrodružství brněnských zakladatelů začalo ochutnáním poctivé čokolády z Guatemaly. Ochutnávka této mayské čokolády pro ně byla neskutečným zážitkem – absolutní nadšení se střídalo s překvapením z neobvyklé chuti. Bez velké nadsázky můžeme říct, že prozřeli, protože čokoláda chutnala zcela jinak než ty, které si doposud kupovali. Začali se tedy o čokoládu více zajímat a zjistili, že v Evropě není snadné získat pravou a poctivou čokoládu. Nebo že Československo bylo za první repuliky třetím největším zpracovatelem kakaových bobů na světě. To vše je inspirovalo k založení manufaktury AJALA CHOCOLATE.
Ajala znamená v mayském jazyce probuzení a přesně takové pocity by vám tato malá manufaktura ráda předala. Aby vás už první kousek překvapil a probudil zvědavost i touhu po dalším poznávání.