Ajala Čokoláda Madagaskar Bio 70% cacao 45 g
70% čokoláda vyrobená z výběrových kakaových bobů z rodinné farmy Åkessonů na Madagaskaru.
Kakaové boby se zpracovávají již druhou generací rodinnou farmou - Akessonů, původ čokolády je Madagaskar.
- Alergeny: bez alergenů a může obsahovat skořápkové plody
- Složení: bio kakaové boby, bio sušená třtinová šťáva
- Upozornění pro spotřebitele: Může obsahovat stopy sušených skořápkových plodů.
- Skladování: Uchovávejte v pokojové teplotě.
Nutriční hodnoty na 100g: |
|
Energetická hodnota (kJ/kcal) |
2460 |
Bílkoviny (g) |
8,6 |
Tuky (g) |
41,1 |
Z toho nasycené mastné k. (g) |
25,61 |
Sacharidy (g) |
45,9 |
Z toho cukry (g) |
35,5 |
Vláknina (g) |
- |
Sůl (g) |
0,079 |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Čokolády |
---|---|
Vlastnosti: | Bio |
Čokolády Ajala se vyznačují vysokou kvalitou a skvělou chutí.
Celé dobrodružství brněnských zakladatelů začalo ochutnáním poctivé čokolády z Guatemaly. Ochutnávka této mayské čokolády pro ně byla neskutečným zážitkem – absolutní nadšení se střídalo s překvapením z neobvyklé chuti. Bez velké nadsázky můžeme říct, že prozřeli, protože čokoláda chutnala zcela jinak než ty, které si doposud kupovali. Začali se tedy o čokoládu více zajímat a zjistili, že v Evropě není snadné získat pravou a poctivou čokoládu. Nebo že Československo bylo za první repuliky třetím největším zpracovatelem kakaových bobů na světě. To vše je inspirovalo k založení manufaktury AJALA CHOCOLATE.
Ajala znamená v mayském jazyce probuzení a přesně takové pocity by vám tato malá manufaktura ráda předala. Aby vás už první kousek překvapil a probudil zvědavost i touhu po dalším poznávání.